И тази година Note Di Vino ще посрещне на Коледа своите гости със специални кулинарни изкушения. Главният готвач, Шеф Николай Лапунов, ще подготви пълнени коледни пуйки, печени прасенца и традиционна италианска поркета- обезкостено и навито на руло малко прасенце. За любителите на рибата, Шеф Лапунов ще предложи Синагрида пълнена с Морски дарове. Само тук, гостите ще имат избор от три различни ресторанта в една сграда! Адресът, на който се намира Note De Vino e ул.Димитър Талев 87, срещу БИЛЛА, a телефонът за речервации е ‎0899 101 087.

                     За романтиците, любителите на виното и хубавата музика е Note Di Vino Jazz&Wine. С артистичния си интериор, запалена камина и автентичен роял, ресторанта дава заявка да е едно от най-предпочитаните за празнуване на Коледа места в Пловдив. Всяка вечер, за гостите на ресторанта свири талантливият пловдивски пианист Костадин Бекирски. Джаз, евъргрийн, поп, рок, българска естрада, ще чуете любимите си песни изпълнени по неповторим начин. Специално за Коледа ще има Пиано бар парти програма. Ресторанта спечели две престижни награди, за „Любимо заведение на Пловдив“ в първите награди за туризъм на Община Пловдив, и за „Най-добър класически ресторант на България за 2016 година“ в най-старите и престижни награди на БХРА.

За всички семейства с деца са другите два луксозни ресторанта в комплекса, Note Di Vino La Famiglia. Ресторантите разполагат с общо 3 различни детски зали, като двата са за деца от 2 до 7 години, а за по-големите е Минидискотеката. Под грижите и наблюдението на аниматори, децата се забавляват, организират се забави с игри и танци. За най-малките има специален детски кът. Удобството за всички родители е огромно, защото могат необезпокоявано да се насладят на чудесната кухня на ресторанта, а децата да играят в детските кътове. За Коледа за децата ще има грандиозно коледно парти с Дядо Коледа.  Преди по-малко от месец, ресторанта спечели престижната награда „Най-добър ресторант за семейни събития с детска анимация в България за 2017 година“ в юбилейните 22-ри награди на БХРА.

За удобството и комфорта на всички клиенти, комплекса разполага със собствен безплатен за клиентите паркинг.

Един от най-предпочитаните ресторанти в Пловдив предлага още куп услуги и забавления. Всички тях можете да откриете в сайта им: http://www.notedivino.bg.

Note De Vino e един от малкото ресторанти у нас, които имат собсвено мобилно приложение за Андроид и ИОС.