Полицията в Мичиган официално наложи специална забрана на всички свои служители, но въведението наказва най-много полицаите под прикритие. След инцидент миналата година в Ню Джърси, властите официално промениха договорите на всички и забраниха интимност с проститутки особено на по-специалните служители. И докато мнозина съжаляват, че не са се възползвали от свободата си, ние все още не сме сигурни дали това не трябва да бъде смятано за ограничаване на човешките права?

Нека бъдем откровени, проститутките са избрали своята професия и телата са техни, ала има случаи, в които агентът трябва да прави всичко, което се изисква от него, преди да взриви своето прикритие. Сега вече мафията спокойно ще може да подложи на тест всеки агент под прикритие, просто води жриците и ако откаже - застрелват го. Искрено се надяваме да бъде наложена забрана и за употреба на наркотици, това също ще се отрази на организираната престъпност в положителен план - не шмърка, застрелват го.

Като цяло, човек трябва да спи с проститутка, когато му предложат безплатна такава, а и нека не забравяме, че храбрите оперативни полицаи са готови на всичко в името на родината, семейството и общото благо. Това официално трябва да се смята като умишлен повод за спъване на властта. Сега остава да кажат и никакъв секс с жената и ще трябва да погледнем с друго око на тъщата.

Полицията в Мичиган официално наложи специална забрана на всички свои служители, но въведението наказва най-много полицаите под прикритие. След инцидент миналата година в Ню Джърси, властите официално промениха договорите на всички и забраниха интимност с проститутки особено на по-специалните служители. И докато мнозина съжаляват, че не са се възползвали от свободата си, ние все още не сме сигурни дали това не трябва да бъде смятано за ограничаване на човешките права? Нека бъдем откровени, проститутките са избрали своята професия и телата са техни, ала има случаи, в които агентът трябва да прави всичко, което се изисква от него, преди да взриви своето прикритие. Сега вече мафията спокойно ще може да подложи на тест всеки агент под прикритие, просто води жриците и ако откаже - застрелват го. Искрено се надяваме да бъде наложена забрана и за употреба на наркотици, това също ще се отрази на организираната престъпност в положителен план - не шмърка, застрелват го. Като цяло, човек трябва да спи с проститутка, когато му предложат безплатна такава, а и нека не забравяме, че храбрите оперативни полицаи са готови на всичко в името на родината, семейството и общото благо. Това официално трябва да се смята като умишлен повод за спъване на властта. Сега остава да кажат и никакъв секс с жената и ще трябва да погледнем с друго око на тъщата.

Прочети повече на: http://men.hotnews.bg/sex/zabraniha-na-politsaite-pod-prikritie-da-spyat-s-prostituki/