3-годишният син на Цветан и приятелката му Кремена, с която живеел на семейни начала, ставал редовен свидетел на постоянните им разправии, когато се прибирал подпийнал. 31-годишният мъж пребивал жена си системно от ревност, която се отключвала след употребата на алкохол, съобщава Флагман.бг, позовавайки се на съседи на младото семейство.

Те живеели повече от скромно в гарсониера в бл. 43 от близо една година. Апартаментът бил купен от родителите на Цветан. Той самият се занимавал със строителство, но какво точно вършел било загадка. Хората го виждали да се прибира в изцапани от строителни материали дрехи, от което си правели извода, че работата му е свързала с нелек физически труд.  В трезво състояние бил възпитан и поздравявал. Кремена  работела в павилион за скара на ул."Крайезерна" - също тежък и неприятен  труд.
 
На 9 декември пообед Цветан се прибрал пиян. Забележете: шофирал колата си от центъра на града до отдалечения комплекс след огромно количество изпит алкохол. Влязъл бесен и направо връхлетя на Кремена с юмруци и обиди, момченцето Атанас гледало и плачело безпомощно.
 
На виковете й откликнали съседите, опитвали да го усмирят обадили се и на баща му. За кратко пияният седнал и се поукротил, но когато хората си тръгнали отново се развилнял. Жената сигнализирала тел. 112 и тогава пристигнали полицаите, на които Цветан скочил също да бие и рита.
 
"Разбрахме, че не й давал да работи, да се гримира, създавал проблеми дори когато искала да излезе в кварталното кафене с приятелки. Редовно се напива, виждаме го, въпреки това обаче е любезен с нас, но какво се случва зад вратата им – само те си знаят. Чуват се крясъци, плач на детето, което е ужасно, късат ни се сърцата! Пребива жена си пред собствения си син! Веднъж  видях Кремена с насинено око и одуто от удари и плач лице, горкичката. За да се прикрие, извърна главата си и даже не поздрави, все едно тя е виновна“, разказа съсед от блок 43.
 
"Майка съм, искам да се отърся от всичко това, но къде да ида, аз и днес отново ще се прибера в гарсониерата, а трябва а направя опит да започна начисто без този човек“, каза 31-годишната жена с обляно от сълзи лице.