"В Германия има едно страшно явление. Това са шофьори духове, които по незнайни причини навлизат в насрещното движение. Напоследък те доста често се виждат и по родните пътища.
 
Има и такива, които го правят умишлено – с цел самоубийство. По-опасни са тези, които не осъзнават, че са в насрещното“. Това заяви в сутрешния блок на БНТ Владимир Илиев – председател на Българската федерация по автомобилен спорт, по повод дебилния врачанин, който пришпори „Ауди“-то си в насрещното на магистрала „Хемус“ преди дни.
 
"Интересна е реакцията на другите шофьори. Интересно е дали този, които е направил клипа първо се е обадил на телефон 112? Как ли са реагирали и шофьорите, които да се разминали живи с него? Дали са предупредили другите участници в движението какво се случа на пътя?“, попита Илиев.

"Няма човек, който да катастрофира нарочно или да поеме риска да направи това. Абсурдно е някои нарочно да тръгне в насрещното движение, освен, ако не е решил да сложи край на живота си“, категоричен е мъжът, който почти през целия си живот се е занимавал с каскади.

"Не приемам поведението на този шофьор, но не приемам и да го снимаме без да предупредим органите на властта. Ние сме си сеирджии – оставаме да гледаме и да чакаме развръзката“, поясни още председателят на Българската федерация по автомобилен спорт.
 
 

Без коментар. Току що заснето. :)

Posted by Venti Draganov on Dienstag, 5. Dezember 2017