Изборът на Тамара беше абсолютно честен. Беше много на кантар.

 
Пет момичета си оспорваха първото място и всяка една от тях можеше да е новата мис. Това заяви организаторът на конкурса „Мис България” Ирина Папазова.

„В журито бяха 24 души – специалисти, рекламодатели, популярни личности. Те посочват 3 момичета. Има един глас, който е моят, и той надделя”, обясни тя пред bTV.

Мисля, че ще си покаже, че Тамара е един удачен.  „За мен не може Мис България да е на 18 години. Йовита е страхотно момиче и мисля, че ще има своя шанс след 3-4 години. Другият плюс на Тамара е нейното образование, езиците,които владее, изключително добра фигура.

Мис България е един комплекс, а не една красива кукла. Преценила съм, че оттук нататък ще ми е по-лесно да работя с нея”, каза още тя.

Папазова бе категорична, че не е получавала финансови стимули, за да избере Тамара. „Не съжалявам, че съм дала гласа си за нея”, категорична бе организаторката на конкурса. „Години наред се опитваме да привлечем внимание. Сега това внимание привлече един нос”, добави тя. 

Ирина Папазова показа и протоколите от гласуването, определило финалистката. „Не зная какво разследва прокуратурата. Това е частна фирма. Ние сме организаторите и ние решаваме кой да е Мис България. Утре, ако реша, мога и вас да направя „Мис България””, подчерта тя.