Британката Гуинет Лий е на 47 години и работи като финансов консултант. След като съпругът й почива преди близо десет години, тя сменя професията си: Започва да спи с омъжени мъже, за да намали броя на разводите.

Тя казва, че е спала за повече от десет години с повече от 100 мъже, които са били женени. И докато някои я обвиняват и обиждат, Гуеннет казва, че жените трябва да са я благодарни.

"Много хора са ме проклели и  оскърбили за това, което правя, но мисля, че правя правилното нещо, защото държа браковете живи. Много бракове са в криза, особено при двойките на средна възраст с деца. Когато сте женени от 15 години и има деца и стрес, е трудно да запазите страстта между вас. Особено при жените това желание изчезва, а мъжете се нуждаят от това. Те не искат развод, но също така не искат да живеят без секс, така че поемам контрола в ръцете си", казва Лий.

Тя споменава, че повечето предани жени са наясно, че техните мъже прекарват времето си с Гуент, но се преструват, че не знаят, защото виждат, че бракът им се подобрява.

"Искам само забавление и секс, точно като тези мъже. Тоест, когато спите с някой друг, знайте, че вашият брак е освежаващ. Това е вярно, когато мъжете и жените изневеряват, казва Гунент.