За още един неприятен случай в градския транспорт сигнализира пловдивчанин, цитиран от TrafficNews. Той се оплака от невнимателно отношение от страна на шофьора на автобус номер 6.

Инцидентът станал на спирката на Аптечно отделение в посока Прослав. Очевидецът твърди, че шофьорът подходил изключително невнимателно и не го изчакал да се кача, като затиснал крака и ръката му с вратата.

"Въпреки, че пътници в самия автобус сигнализираха че има затиснат човек, той потегли без да се замисли. За щастие успях за секунди да се отскубна от хватката на вратата и се разминах само с охлузен глезен и коляно, тъй като загубих равновесие. Шофьорът въпреки всичко не спря", разказва потърпевшият.

"В уплахата си не успях да видя регистрационния номер на колата. Не успях да видя и самия шофьор но забелязах лицето на кондуктора. Пътувайки с друга линия към квартала, към 19.10 забелязах същия кондуктор в автобус отново от линия 6. Рейсът беше празен и се движеше изключително бързо, малко след ЖП прелеза в посока Пещерско. Минута по-късно видях още една кола от линия 6, която се движеше в посока Пещерско, но возеше пътници с доста по-нормално темпо, продължава разказа си читателят ни. Смятам, че здравето и безопасността на пътниците трябва да е на първо място", завършва той.