Риби

Дори и да не ти се вярва зодия Риби е най-силната зодия. Толкова нежни и с лесно раними души, представителите на зодия Риби са много мъдри. Те лесно преодоляват всяко препядствие и постигат целите си.

Рак

Раците са уникални за създаване на семейство, уют, възпитание на деца. Попаднат ли на точния партньор те нямят равни в категорията най-добро семейство. Раците са изключително паметливи и културни, най-важното за тях е семейството.

Водолей

Представителите на зодия Водолей са най-бляскавите. Под тази дума разбираме стил, изтънченост, винаги забележими и с открояващ се външен вид. Умеят да се обличат на ниво да измислят нови и нови красоти за външния си вид.

Скорпион

Като най-коварна зодия това е Скорпиона. Това са отмъстителни хора и ако решат да ви заболи нищо не може да им попречи да го направят. Потайни са и никога не можеш да разбереш ако правят нещо подло. Ако имаш избор не допускай да ти бъде враг.

Стрелец

Най-красивата зодия това е Стрелеца. Дори стойката им показва колко са изтънчени и красиви. Те са стегнати, слаби, гъвкави и като знаем, че са изключително суетни това допринася за още по-добра грацизност.

Везни

Става ли дума за разговор това е със зодия Везни. Везните са в графата на най-общителната зодия. На каквато и да е тема те винаги са компетентни, а най-вече умеят да анализират и погледнат въпроса под всеки ъгъл.

Овен

Овена е най-сексапилната зодия. Дори и външния му вид да е ужасно лош той постоянно привлича погледите на противоположния пол. Видът му излъчва сексапил. Решителни и енергични от тях просто лъха необяснима привличаща енергия.

Дева

Зодия Дева се смята за най-надеждната зодия. Въпреки, че мрънка и все едно постоянно не е доволна от нещо тя е загрижена, грижовна и винаги насреща. Ако пък се появи някой който ти желае злото тя е способна на всичко за да те защити.

Лъв

Като царе представителите на зодия лъв са най-незабравимите. Защо ли? Чувството им на хумор е богато. Имат заложено умение да те накарат да се влюбиш в тях за секунди, а ако се наложи да ги разлюбваш би ти отнело и години.

Козирог

Това е най-потайната зодия. Козирозите са доста хладнокръвни, никога не можеш да разбереш емоцията им. Не споделят и е почти невъзможно да разбереш какво чувстват, ако те не решат сами да ти кажат.

Телец

Като стане въпрос за най-представителна зодия можем да кажем, че това е телеца. Никога не казва нещо излишно и умее да се поправя в абсолютно всеки един момент. Стои на страна, наблюдава и бяга защото не обича конфликтите.

Близнаци

Близнаците се радват на успехи, ето за това те са най-късметлийската зодия. Дори без да иска близнака винаги се оказва на точното място в точното време. Те са оптимисти и за това вярват, че всичко е на тяхна страна и нещата рано или късно ще се получат.