Нещата, които никога не е нужно да казвате на представителите на дадена зодия? Време е да научите кои са те за Стрелците! Стрелците често са отмъстителни. Но когато ядът отмине, забравят всичко и продължават напред. 

Не ги е грижа за хората, които вече не са част от техния живот.

 
Въпреки че тази тяхна черта може да кара хората да са недоверчиви към представители на този знак, трябва да знаете, че те са много ексцентрични и никога не знаете как ще реагират. Това, което мразят най-много, е невъзможността да правят това, което искат. Търсят свобода през целия си живот. И ако се опитате да им отнемете това, те ще избягат! На мига! Поставянето им в кутия, определена от някакви правила, е най-жестокото нещо, което можете да им причините. Те не се опитват да крият това, което чувстват и затова хората ги познават като прями и искрени. Могат да бъдат много несъобразителни.

Не се интересуват много-много от това какво мислят другите и дали ще се обидят - ако смятат, че трябва да кажат нещо, просто го правят. Всички те имат и един общ недостатък - фактът, че не са особено търпеливи. Много е лесно да ги раздразните. Внимавайте да не закъснявате дори и с 5 минути, когато имате уговорка с тях! Мразят хора, които не могат да кажат нищо ново по никоя тема. Не само, че повтарянето тотално ги отблъсква, но ненавиждат и лъжците.

Не биха могли да понасят хората, които непрекъснато играят игрички. Те обичат другите да са толкова честни и откровени с тях, колкото са самите те. Не могат да понасят контролиращи хора. Никой не трябва да им казва какво да правят и как да го правят, защото това ги кара да се чувстват като роби.

Както вече споменахме, тяхната независимост е от жизненоважно значение за тях, така че всичко и всеки, който я заплашва, бива избягван. Ето кои са 4-те неща, които никога не трябва да казвате на представителите на зодия Стрелец:

 

1. Не мога да спра да плача

Едно от нещата, които трябва да запомните да не правите със Стрелците, е да бъдете тъжни и разстроени през цялото време! Това е просто неприемливо за тях. Не, че няма да ви помогнат в трудностите, просто не разчитайте на тях, когато имате нужда от рамо, на което да поплачете. Те обичат веселото настроение. Това не значи, че не са готови да помагат - напротив, изключително отдадени са на това да обслужват нуждите на останалите. Просто пазете сълзите за себе си и се усмихвайте от време на време!

 

2. Моля те, седни си

Просто да си седят и да не правят нищо е най-трудната задача за Стрелеца. Представителите на тази зодия биха направили всичко, за да се измъкнат от сивото е жедневие, затова ако вие обичате да си почивате, трудно бихте били приятели със Стрелец. Не очаквайте от Стрелците да стоят на едно място, защото те постоянно са заети и в движение. Но ако ги поканите да опитат най-новия ви чай и да видят специалното килимче, което сте си закупили от далечна азиатска държава, очаквайте да дойдат на мига и да си прекарате невероятно! Те имат огромен интерес за пътуванията и джунджурийки от различните краища на света.

 

3. Трябва да ми повярваш

Не! Няма да ви повярва! Макар и да са едни от най-честните хора, това не означава, че вярват на всяка дума, макар и да очакват искреност от останалите. Те са едни от най-скептичните хора на Земята. Нуждаят се от доказателства, че водата е мокра, преди да я изпият. За да спечелите доверието им, трябва да бъдете последователни. Покажете им, че искате да търсите отговори, но не твърдете, че винаги имате отговора. Това ги кара да се надяват, че винаги ще има нови места, на които да отидат и да проучат.

 

4. Заслужавам го

Стрелците ненавиждат хора, които се чувстват привилегировани. Ако се държите, сякаш заслужавате да получавате всичко на мига или пък като жертви, вече няма да имате Стрелец за приятел. Те ще ви дадат предложения как да излезете от неприятните ситуации, но няма да държат ръката ви - освен ако не я подавате, за да помогнете на някой в неравностойна ситуация. Покажете на Стрелците, че наистина се интересувате от човечеството.