Официалният календар на ПФК "Ботев" за 2018 г. излезе от печат и ще бъде пуснат в продажба от 8 декември. На постера фигурират четирима юноши на клуба. Това са Здравко Жилов и вратарят Стелиан Ангелов от U19, както и наскоро подписалият договор Иван Василев и Слави Шопов от U17, и естествено добре познатият Крис Добрев.

Две интересни подробности остават обаче незабелязани за обикновения фен, но не и за зоркото око на Glas.bg. В заснетото видео се вижда, как Крис Добрев получава иронични аплодисмети от своите съотборници, след като е закъснял за заснемането на календара и се е наложило целия тим да го чака. Другият интересен момент е, че талантът Слави Шопов все още явно няма екипировка за мъжкия тим и 15-годишният нападател е с фланелка на година по-големия Добрев.

 

Календарът, украсен със завоюваните през 2017-та Купа и Суперкупа на България, е на цена от 2 лв. и ще се разпространява в клубния фен-магазин.

Освен, че ще могат да се сдобият с новия календар две седмици преди Коледа, привържениците на "Ботев" ще имат възможност да получат и автографи върху него от своите любимци. 

Това ще се случи непосредствено след двубоя срещу "Етър" на 9 декември, когато футболистите и треньорския щаб ще бъдат на разположение във фен-шопа за подписи и снимки с феновете, малко след последния съдийски сигнал.