"Нинова се позовава само на определен абзац. Който е обобщение, а дори и не е адресиран към нея. Ако тя държи да се позовава на тези документи, то нека от ГЕРБ имаме възможност да си обследваме“, заяви в сутрешния блок на БНТ шефът на правната комисия Данаил Кирилов по повод документите, който лидерката на БСП показа вчера.

"Може би е вярно, че 1998 г. е имало сигналт от КТ "Подкрепа“. Но въпросът е – "Какво е било проверявано?“. Нинова просто казва "Аз отидох“, ама е отишла само, за да занесе документи“, отсече депутатът от ГЕРБ.

"Нинова твърди, че е юрист, но ако се позовава на документи трябваше да го направи по-прецизно и коректно“, отсече шефът на правната комисия .

"Предполагам, че колегите от БСП ще се опитат да засипят главния прокурор Сотир Цацаров с какви ли не въпроси. Но е важно да отбележим, че той не е длъжен да отговаря“, уточни Кирилов.

"БСП успява да разделя хората и да ги кара да мразят нещо. Това, което заявиха вчера от БСП за частните болници е чист популизъм“, категоричен е Кирилов.